14.7.07

Columbicii, intimitatea lui Băse cu dans de europarlamentar la bară şi plîngerea clasată împotriva lui ... Dumnezeu.

Ştirile astea mondene aiuristice şi fără esenţă mă scot din sărite, dar mă şi amuză uneori. De asta-mi place să le pun pe "hîrtie". Uite, azi nu ştiu ce ziar - tabloid, evident - ne anunţă că în paradisul Columbenilor e o mare furtună. Şi că mai că nu-şi vorbesc. Toată România ştie deja că această fătucă, Monica, cică de fapt ar fi fost la viaţa ei un fel de prostituată de lux, iar că al ei bărbat ar fi luat-o de nevastă, pentru a-i trînti 2 plozi, după care ar putea divorţa în voie. Aşa că nu văd pe cine mai impresionează penibilii ăştia 2.
Apoi, Mai e o ştire de "efect". Europarlamentarul Monica
Iacob Ridzi şi-a dus amantul, un ziarist, la Bruxelles, pe bani europeni. Colegii ei s-au supărat şi mai că se pregătesc să-i dezvăluie trecutul plin de pete şi dansuri la bară. Pot să nu mă mai mir?
Să nu uit de Băseşti. Preşedintele nostru a ameninţat presa că e decis să apere intimitatea familiei sale şi că va reacţiona de cîte ori media nu va respecta acest lucru. Cam tîrziu, domnule preşedinte. Cam tîrziu. Nu presa a fost cea care a chemat ziariştii la hipermarket, ca să-şi noteze ce fel de bere bea familia lu' matale şi nu presa a defilat în chiloţi prin Mamaia, cu băieţii după ea, aşa cum a făcut aia mică (adică Elena, să nu se înţeleagă altceva, păcatele mele) tot a lu' matale. Zău aşa!
Totuşi, Băse face şi o faptă bună. Ieri, i-a reclamat la Consiliul Superior al Magistraturii pe judecătorii care au decis că în parcul Bordei se pot ridica zgîîie-nori. Doar că o fi uitat, bietu' om, din ce dinozauri e format CSM-u'. Mă rog, cu vreo 2 excepţii... Oricum, plîngerea la CSM o făcuse cu vreo 2 zile înainte şi senatorul Marius Marinescu. Să fie acolo ...
Aproape că uitasem de o altă plîngere, făcută împotriva lui Dumnezeu de data asta ... De către un deţinut. Care a fost clasată într-un final, pentru că nu a fost găsită adresa Creatorului ... Îmi daţi voie să-mi fac o cruce? Nu foarte mare, ci doar de vreun metru şi vreo 60 de centimetri ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mai scriu si pe Pandora

Despre mine

Fotografia mea
in primul rand, om. prin jungla umana. apoi, jurnalist. prin jungla presei.

Arhivă blog