18.7.07

Mick Jagger, la concertul Rolling Stones: "Ce rochie frumoasă ai! Păcat că pantofii sunt ieftini"






Pentru că nu am timp fizic de a face o analiză a concertului de marţi seara şi nici experienţa necesară în acest domeniu, îi las pe alţii, care au avut timp si obligaţia de a-şi nota pas cu pas toate mişcările celor de la Rolling Stones. Jagger a rămas la fel de slab şi de urît, dar a cîntat şi dansat în stilul consacrat de zeci de ani. Pe lîngă toate astea, faza cu pantofii ieftini mi s-a părut de-li-cioa-să!!! Şi am văzut zeci de oameni de 50-60 de ani care au cîntat şi au dansat non-stop pe muzica cu care au crescut. Cu ţigara în gură şi cu urletele scoase din "buzunar" - pentru că dacă îi vedeai la rînd la supermarket, ai fi spus că-s nişte doamne şi domni "mutilaţi" de atîta educaţie rigidă, rămasă de pe timpul comuniştilor.
Aflu şi eu (pentru că ieri am fost plecată din Bucureşti) că organizatorii şi-au cerut scuze pentru nesimţirea de care au dat dovadă. Şi noi ce să facem cu ele acum?

Alte fotografii, aici.



HotNews - Concertul anului? Poate al secolului! Rolling Stones a aratat marti seara, la Bucuresti, de ce e o industrie a carei cifra de afaceri bate jumatate din companiile romanesti: show desavarsit, sunet cristal, si patru componenti asupra carora timpul actioneaza precum in cazul vinului.

Iar cand Mick Jagger si-a permis sa faca glume in limba romana cu superba cantareata care-i tinea isonul, cei 60.000 de spectatori au fost cuceriti. Definitiv si irevocabil.

continuare pe Hotnews


Mai scriu si pe Pandora

Despre mine

Fotografia mea
in primul rand, om. prin jungla umana. apoi, jurnalist. prin jungla presei.

Arhivă blog