22.10.08

Raduleask o da-n penibil

In fiecare zi, Raduleask apare in cel putin 1 ziar. Ba e indragostita lulea, ba nu, ba ne explik cat de rau e sa fii "singur" intr-o relatie, ba isi consuma iubirea in strainatate sau pe motocicleta.
Recunosc, candva, mi-a placut femeia asta. Parea mult mai cu picioarele pe pamant decat acum si dk era sa aleg intre ea si Andreea Marin Banik, o preferam pe Raduleask.
Nu sunt o fana a Andreeei Marin Banik (mi se pare falsa), dar, de o vreme-ncoace, Raduleask a inceput sa o dea rau in penibil.
Io nu pricep un lucru. De ce nu e in stare sa-si consume viata personala la ea acasa? Are nevoie de imagine atat de mult, incat prefera sa-si spele brusc rufele in fata intregii tari? Park mai ieri divorta si nu stia nimeni, acum a ajuns sa sufoce o tara-ntreaga cu viata ei care nici macar interesanta nu e, fara sa ii ceara nimeni.

Pe mine ma oboseste la maxim. E adevarat, nu ma obliga nimeni sa citesc ce apare despre ea si nu citesc niciodata mai mult decat titlul, doar k a mea constiinta de jurnalist ma obliga sa citesc toata presa zi de zi si nu am cum sa inchid ochii la articolele despre Raduleask ...

Despre campania antifumat nici nu mai vorbesc. Pentru 800.000 de coco, cat a luat familia Raduleascai de la Ministerul Sanatatii, pt a aparea Raduleask in chiloti pe un panou, ar fi trebuit (totusi) sa se scrie mult mai mult ... Parerea mea.
Mai scriu si pe Pandora

Despre mine

Fotografia mea
in primul rand, om. prin jungla umana. apoi, jurnalist. prin jungla presei.

Arhivă blog