4.1.08

Primitzi cu colindu'? Primim, uãi, cum sî nu primim?

Tocmai ce am ras cu lacrimi; adica incep sa-mi revin dupa revelionul ala de cosmar. Am citit un articol dintr-un ziar din Vaslui, care e un fel de oda adusa primarului Victor Cristea; primar care, dupa a mea parere umila, n-a facut nik in orasu' ala primitiv si amarat. Da' mai bini ia shititzi aishisha, k sî vã rîditzi shî voi... Prima parte, in care fostul meu coleg Adi Boros ii sufla un pic pe sub palton lui Cristea, e total neinteresanta; a doua parte, insa, e plina de haz; Boros a avut inspiratie, tre' sa recunosc ...

Nu raspund la SMS ... La ri la ri la...

Realitatea TV (locul in care muncesc de vreun an si ceva) anunta ca la Vaslui (locul in care m-am nascut si trait pana la 18 ani) s-a intamplat un fapt divers, ilegal, dar haios in acelasi timp.
In noaptea de Revelion, niste hoti au furat cataloagele din cancelaria Liceului teoretic Emil Racovita (locul in care am facut io liceul), intrand pe geam. Conducerea scolii a anuntat ca va reface notele pe baza carnetelor, lucrarilor si a tezelor. Ha, ha, ha, ce gluma "buna"!



Asa ca fac un anunt important: daca, Slava Domnului, s-o fi furat si vreun catalog de-al meu, io nu le zic ce note aveam nici moarta :))
Sa le spuna tata, care m-a dat fortat la clasa de chimie-biologie (cand io vroiam limbi straine) si care, timp de 4 ani, a iesit cu capul plecat din clasa, de la sedinte, de rusine :))
Chelfaneala o luam io, dupa aceea, evident. Acum rad de cate ori imi amintesc, chiar si cu tata. In aceeasi clasa cu mine, invata si o verisoara de-a mea, de nota 10. Tata innebunea cand auzea notele ei. Acum, insa, s-a linistit. Ea e laboranta sau profesoara pe la Vaslui, nici nu stiu exact, desi s-a chinuit sa dea la medicina o gramada de ani.

Deci, revenind, dirigu' (cu care mai vorbesc din cand in cand), va rog sa nu ma sunati zilele astea, pt ca nu raspund la telefon ... Si nici macar la SMS ... Doar daca ma suna hotii, sa-mi dea ceva elemente pentru vreo stire ...
:))

PS Acum mi-am dat seama. Frate-miu e si el elev la liceul ala. Macar al lui sa fi disparut. Catalogul, evident :))

Ingerii exista, nu-i asa?

Ieri, primesc un telefon. De la munca. O colega imi da numarul unei doamne din Galati. Ca sa o caut urgent! O sun, se recomanda Dida. Imi spune ca are o fabricuta de textile si ca e dispusa sa-i ia pe cei 2 oameni ai strazii, Luiza si Mihai, acolo, la Galati si ca le va da, pe langa serviciu, si un acoperis deasupra capului. Imi iau la revedere, dupa ce-i spun uimita de bunatatea ei: "sunteti un inger, nu-i asa"? Nu stiu daca si ce a inteles, dar ingerul ma asteapta saptamana viitoare la "el" ...
Mai scriu si pe Pandora

Despre mine

Fotografia mea
in primul rand, om. prin jungla umana. apoi, jurnalist. prin jungla presei.

Arhivă blog