8.6.07

VORBA ZILEI. De weekend.



Ce este toleranţa?
Atributul umanităţii...


Voltaire

La limita dintre normalitate şi normalitate



De cîteva zile, aud numai înjurături, proteste şi blesteme la adresa homosexualilor. Stau şi mă întreb: cîţi dintre cei care fac asta au stat vreodată de vorbă cu un homosexual
sau cu vreo lesbiană?
Vă spun eu : nici unul.

Eu n-am fost niciodată împotriva lor, iar acum, după ce am şi vorbit cu cîţiva dintre ei, am ajuns la concluzia că da, şi ei au o viaţă normală. Ca şi noi. Au aceleaşi pasiuni, meserii, şcoli, ca şi noi; merg la cumpărături, la mare, la film, ca şi noi; îşi beau cafeaua împreună dimineaţa, stau la taclale, se giugiulesc, ca şi noi. Duc gunoiul, dau cu aspiratorul, îşi calcă hainele, tot ca noi.
Singura deosebire este că, într-o zi, au conştientizat că s-au îndragostit de o fată sau de un băiat. Ca şi noi. Chiar dacă o fată s-a îndrăgostit de o fată şi un băiat de un băiat ... aşa i-a lăsat Dumnezeu ... un pic altfel decît noi. Dar doar din punctul ăsta de vedere.
Dar de aici pînă la a-i blestema sau a le arunca cu pietre în cap la Parada Gay sau pînă a le dori moartea ... deja e prea prea mult.


Tocmai ce lucrez la un reportaj pentru duminică, şi nu, nu e o reclamă, vreau doar să vadă poporul ăsta de romani că da, şi ei sunt oameni ca şi noi. Adică trăiesc la limita dintre normalitate şi normalitate...Exact ca şi noi.

Dorinel Munteanu vrea cupa europeană pentru FC Vaslui


Dorinel Munteanu a semnat cu FC Vaslui un contract pe două sezoane cu opţiune de prelungire pentru încă un an. La club, Dorinel a găsit un lot de 27 de jucători şi un obiectiv îndrăzneţ. Adrian Porumboiu este convins că Dorinel Munteanu va face treabă bună la Vaslui.
Noul antrenor al moldovenilor şi-a luat imediat postul în primire şi a anunţat obiectivul pentru sezonul viitor... un loc de cupă europeană. Dorinel nu are nicio revanşă de luat la Vaslui ... aici poate antrena liniştit, a declarat şi preşedintele clubului, Adrian Porumboiu. (www.realitatea.net)

HAAAAAAAAAAAAi VASLUIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU' ...

VORBA ZILEI. De vineri.






















Televiziunea este unicul somnifer administrabil prin ochi.

Vittorio de Sica


Mai scriu si pe Pandora

Despre mine

Fotografia mea
in primul rand, om. prin jungla umana. apoi, jurnalist. prin jungla presei.

Arhivă blog