27.6.07

Chiuariu si CSM se bat cu "nişte" pumni în "piepţi" , de ne doare pe noi ...

Imediat dupa raport, ministrul Justitiei, Tudor Chiuariu, a menţionat că acesta confirmă priorităţile mandatului său: adoptarea legii ANI şi combaterea corupţiei la nivel local. Totodată, a anuntat că va prezenta Guvernului, pînă în luna octombrie, un plan de acţiune, cu măsuri concrete pentru a remedia aspectele care rămîn nesatisfăcătoare.
Pe de alta parte, Consiliul Superior al Magistraturii a constatat, tot dupa raport, că "eforturile depuse pentru îndeplinirea condiţionalităţilor stabilite în anexa deciziei Comisiei Europene se materializează în evaluările pozitive formulate de către Comisia Europeană în Raportul de monitorizare, dat publicităţii astăzi."

Ăştia-s mai chiori decît mine! Chiuariu chiar crede că e un ministru bun, iar CSM ... că face treabă! Sfinte şi Sisoie! După ce că acum culeg roadele altora, se mai şi umflă-n pene. A înnebunit lumea, fraţilor. Sper că e (doar) de la căldură... Aşteptăm rezultate concrete, domnule ministru, nu strategii de 2 lei, de care s-a saturat poporul roman. "La vorbe", oricum, avem "la diplome", de nu ne mai încap în vitrine ... Atît de bine merg lucrurile in justiţie, încît reprezentanţii CE tocmai ce ne-au ameninţat, după raport :" Riscaţi sancţiuni în viitor..." Mai mult, oficialii europeni au atenţionat autorităţile romane că "nu e momentul să se complacă în situaţia actuală". Sună "promiţător", nu-i aşa?

Dragoste mare, dragoste mare, dar pînă cînd?

Mă uit la serialul "Dragoste mare", de pe HBO. Ştiu că sună ca o telenovelă, dar filmul e haios în esenţa lui. Nu m-am uitat, însă, să văd dacă scenaristul e un bărbat sau o femeie, dar pun pariu că e bărbat. Personajul principal -un el - e căsătorit cu 3 femei. Trăieşte într-o lume normală, dar crede în nu ştiu ce PRINCIPIU şi uite aşa şi-a luat el 3 neveste. Ce mi-a atras mie atenţia a fost că bărbatul ăla e plin de griji. Dar rău. Sună bine - pentru orice bărbat - să aibă acasă trei muieri, însă alea trei au, fiecare, cîte 1,2 sau 4 copii, iar el e singurul care munceşte şi trebuie să-i întreţină pe toţi. Omu' are şi orar: într-o seară, doarme cu una, a doua seară cu alta şi tot aşa. La un moment dat, a cedat. Şi a început să ia Viagra. Asta a fost o fază. O alta, era legată de faptul că, de oboseală, într-o seară, omul încurcase nevestele. Prima l-a trimis la a doua, iar a doua i-a spus, după ce s-a băgat în pat, că făcuse schimb cu a treia. Şi pînă să ajungă la ea, s-a trîntit pe o canapea şi a adormit mai fericit decît dacă se ducea lîngă nevastă-sa... Stau şi mă întreb cum dracu' o arăta o familie formată dintr-o femeie şi 3 bărbaţi... De fapt, mai bine nu mă mai întreb...
Mai scriu si pe Pandora

Despre mine

Fotografia mea
in primul rand, om. prin jungla umana. apoi, jurnalist. prin jungla presei.

Arhivă blog