27.6.07

Chiuariu si CSM se bat cu "nişte" pumni în "piepţi" , de ne doare pe noi ...

Imediat dupa raport, ministrul Justitiei, Tudor Chiuariu, a menţionat că acesta confirmă priorităţile mandatului său: adoptarea legii ANI şi combaterea corupţiei la nivel local. Totodată, a anuntat că va prezenta Guvernului, pînă în luna octombrie, un plan de acţiune, cu măsuri concrete pentru a remedia aspectele care rămîn nesatisfăcătoare.
Pe de alta parte, Consiliul Superior al Magistraturii a constatat, tot dupa raport, că "eforturile depuse pentru îndeplinirea condiţionalităţilor stabilite în anexa deciziei Comisiei Europene se materializează în evaluările pozitive formulate de către Comisia Europeană în Raportul de monitorizare, dat publicităţii astăzi."

Ăştia-s mai chiori decît mine! Chiuariu chiar crede că e un ministru bun, iar CSM ... că face treabă! Sfinte şi Sisoie! După ce că acum culeg roadele altora, se mai şi umflă-n pene. A înnebunit lumea, fraţilor. Sper că e (doar) de la căldură... Aşteptăm rezultate concrete, domnule ministru, nu strategii de 2 lei, de care s-a saturat poporul roman. "La vorbe", oricum, avem "la diplome", de nu ne mai încap în vitrine ... Atît de bine merg lucrurile in justiţie, încît reprezentanţii CE tocmai ce ne-au ameninţat, după raport :" Riscaţi sancţiuni în viitor..." Mai mult, oficialii europeni au atenţionat autorităţile romane că "nu e momentul să se complacă în situaţia actuală". Sună "promiţător", nu-i aşa?

Un comentariu:

Mai scriu si pe Pandora

Despre mine

Fotografia mea
in primul rand, om. prin jungla umana. apoi, jurnalist. prin jungla presei.

Arhivă blog