5.7.07

Prosteli de seară

Să mă simt şi eu ca o stea de cinema

CNA se "bligdizeşte". Rău.

Presedintele interimar al CNA, Rasvan Popescu, intenţioneaza sa organizeze un grup de lucru care va monitoriza cat de corect vorbesc limba romana vedetele de televiziune, nu invitaţii, ci prezentatorii, moderatorii si reporterii. „Peste vara o sa adunam o serie de exemple mai puţin fericite de asemenea deformari ale limbii romane, in asa fel incat in toamna sa putem sa avem si un proiect de masuri si probabil ca o sa putem sa trecem si la sancţiuni acolo unde se repeta asemenea incalcari", spune Popescu. CNA ar putea organiza si un seminar pe aceasta tema, impreuna cu Academia Romana. (www.adevarul.ro)


Aşa, şi? Dacă ţin aştia vreun seminar, învaţă reporterii gramatica în 2 zile? Îmi vine să rîd. Dacă televiziunile nu ştiu să-şi aleagă oamenii şi vor să se facă de kk, să se facă, care e problema CNA? Pînă acum, CNA a rezolvat toate problemele din audiovizual, mai rămăsese doar asta ...

EXTRAORDINAR! NEAŞTEPTAT! NEMAIÎNTÎLNIT!

Ţiriac jr divorţează de Maria Marinescu. Sau invers. CanCan o dă ca BOMBA ANULUI! O veste atît de "neaşteptată", încît îţi vine să "plîngi"! A, şi mai e şi vestea legată de faptul că Băsescu nu vrea să audă de o eventuală înrudire cu Hrebenciuc. Ţara chiar arde şi aştia chiar n-au ce face cu sentimentele şi cu puhoiu' de bani! Bleah!

Mesajul Stufstock: Se taie pădurea ca-n codru

In perioada 16 - 19 august, la Vama Veche, va avea loc cea de-a 5-a editie a festivalului Stufstock, care, in acest an, se asociaza cu Greenfest si va cuprinde patru zile de rock, jazz si folk, informeaza un comunicat de presa al organizatorilor.
Mesajul din acest an al festivalului Stufstock este: "Ajunge! Se taie padurea ca-n codru. In orase, parcurile sunt decimate de betoane. Ingropam plajele in gunoaie. Toate acestea se intampla si din cauza noastra, pentru ca ne pasa prea putin. Ajunge!"

Top 10 : cele mai mari baze de date din lume

Multa oameni au colectii, insa numai cativa reusesc sa scoata bani din acestea. De exemplu, cei care s-au apucat sa adune date, anunta Hotnews. Au dat lovitura, punand pe picioare adevarate afaceri. Iata o lista cu cele mai mari baze de date din lume, realizata de businessintelligencelowdown.com.
Mai scriu si pe Pandora

Despre mine

Fotografia mea
in primul rand, om. prin jungla umana. apoi, jurnalist. prin jungla presei.

Arhivă blog