5.7.07

CNA se "bligdizeşte". Rău.

Presedintele interimar al CNA, Rasvan Popescu, intenţioneaza sa organizeze un grup de lucru care va monitoriza cat de corect vorbesc limba romana vedetele de televiziune, nu invitaţii, ci prezentatorii, moderatorii si reporterii. „Peste vara o sa adunam o serie de exemple mai puţin fericite de asemenea deformari ale limbii romane, in asa fel incat in toamna sa putem sa avem si un proiect de masuri si probabil ca o sa putem sa trecem si la sancţiuni acolo unde se repeta asemenea incalcari", spune Popescu. CNA ar putea organiza si un seminar pe aceasta tema, impreuna cu Academia Romana. (www.adevarul.ro)


Aşa, şi? Dacă ţin aştia vreun seminar, învaţă reporterii gramatica în 2 zile? Îmi vine să rîd. Dacă televiziunile nu ştiu să-şi aleagă oamenii şi vor să se facă de kk, să se facă, care e problema CNA? Pînă acum, CNA a rezolvat toate problemele din audiovizual, mai rămăsese doar asta ...

4 comentarii:

 1. Anonim6/7/07

  o sa aiba cna de munca serios, la moderatori ca zavoranca, tatu, gina pistol.....:)))))

  RăspundețiȘtergere
 2. aseara a scos una zavoranca...da' imi scapa acum ... oricum, folosise un verb aiurea rau de tot... ca m-am uitat si eu de curiozitate la juma din prostia aia de emisiune, pe nume PRELUDIU. va-le-leu!

  RăspundețiȘtergere
 3. Anonim8/7/07

  waw, nu stiam ca si catinca roman are emisiune...m-a dat pe spate aseara:))) doua minute am reusit sa rezist (timp in care a scos vreo doua cacofonii si un dezacord)

  RăspundețiȘtergere
 4. hurdis10/7/07

  alta si aia. numai specialisti la romantica asta...

  RăspundețiȘtergere

Mai scriu si pe Pandora

Despre mine

Fotografia mea
in primul rand, om. prin jungla umana. apoi, jurnalist. prin jungla presei.

Arhivă blog