23.8.07

Uăăăi, şi faaaşi?

"Nic. Mă uit la steli şî beau un Budăi". Aşa sună reclama la o ... bere. Fashiţi voi mişto di moldoveni, da' tăt dijeaba. Unii ca mini tăt nu "puni" botu' ...
:))

Simpsonii, înţelepti ca Oscar Wilde

Filosofia de viata a lui Homer Simpson si replicile sale "cu miez" au fost introduse recent in noua editie a dictionarului Oxford de citate, scrie cotidianul britanic "The Sun", informeaza EVZ.
Vorbele sale „de intelepciune”, ce ilustreaza gandirea americanului de conditie medie, au fost incluse alaturi de citate din Oscar Wilde si George Bernard Shaw.
Replici celebre ale lui Bart, fiul lui Homer din celebra serie „The Simpsons”, se regasesc deja in „Oxford Dictionary of Modern Quotations”. Una dintre ele este Eat my shorts!” („Mananca-mi chilotii!”), arhicunoscuta printre fanii seriei animate.


Printre perlele de intelepciune scoase de Homer se numara sfatul parintesc pe care acesta il da copiilor sai, Bart si Maggie: „Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is never try” („Copii, ati incercat totul si ati dat gres. Lectia este sa nu mai incercati niciodata”). O alta mostra de „intelepciune” i-o impartaseste comerciantului Apu: „Kids are the best, Apu. You can teach them to hate the things you hate. And they practically raise themselves, what with the internet and all” („Copiii sunt cel mai bun lucru, Apu. Poti sa-i inveti sa urasca lucrurile pe care le urasti. Si, practic, se educa singuri, cu internetul si toate celelalte”). Citatele se gasesc listate sub numele creatorului acestui serial, Matt Groening, in varsta de 53 de ani. Recent, cea mai longeviva serie TV de animatie, care a implinit 18 ani, a trecut in salile de cinema cu filmul „Simpsonii”.

Pro TV, în cursa pentru un Emmy

Un reportaj al cameramanului Sergiu Matei a fost nominalizat la categoria "Ştiri" în cadrul premiilor pentru excelenţă în televiziune.

Mungiu, în preselecţia oficială la Oscar

Pelicula "4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile", regizată de Cristian Mungiu, va reprezenta ţara noastră la ediţia de anul viitor a premiilor Oscar. Alegerea a fost făcută, în urma votului unei comisii formate din critici de film şi cineaşti, a declarat pentru NewsIn unul dintre membrii comisiei, Mihai Chirilov.
Mai scriu si pe Pandora

Despre mine

Fotografia mea
in primul rand, om. prin jungla umana. apoi, jurnalist. prin jungla presei.

Arhivă blog