14.10.07

Indirect, toata planeta e direct invidioasa pe indirectu' Dan Diaconescu in direct la Zero (barat) TV

Adevaru' e ca si-a cam luat-o. Indirect, da' in direct. Cam rau. Cam tare. Cam mult. Dar parca si-o cam astepta, indirect, in acelasi timp. Pentru ca, dupa episodul Zece pentru Romania, de unde a iesit, indirect, botit rau, Dan Diaconescu (in direct) nu a vorbit (la fel de direct) decat despre invidie. La fel ca si in emisiunea in direct cu pricina. Fata lui arata de parca mai avea o tzara si plangea, dar seara, in barlogul lui, si-a revenit. Direct de tot. Si a vorbit iar despre invidie. Si iar si iar. Pana a debitat, tot in direct, ceva de genul:"Toti jurnalistii sunt plini de invidie, pentru ca noi avem audienta mare. Si toti publicitarii. Si toti guvernamentalii. Si toate autoritatile".
Da, domnule indirect DD in direct: AVETI DREPTATE! De fapt, indirect, toata planeta crapa direct de invidie. Da' am si eu o intrebare DIRECT(a), SPECIAL(a) si in EXCLUSIVITATE: Cum cred telespectatorii dvs, care va dau mesaje in direct, ca o sa mai poata dormi, de acum incolo (indirect vorbind), de atata invidie, jurnalistii de la CNN, angajatii Casei Albe sau agentii FBI?

P.S.1. Aaaa, acum am inteles. DD s-a referit, direct si indirect, si la publicitari, guvernamentali si autoritati, pentru ca OTV n-are publicitate de la ei nici direct nici indirect. Adica el face audienta in direct de 4.5, de cand da pseudo-bombe despre Elodia si "netrebnicii" astia nu sar direct sau macar indirect cu o publicitate la o bucatzica de sampon sau la o garnitura de tren de la CFR. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, indirect zis, da' am inteles io pana la urma!

foto: Gandul

P.S.2.Domnule Diaconescu, nu va suparati pe mine, da' prefer sa va intreb indirect, chiar daca suna "a" direct: da' daca tot aveti bani cu galeata, elicoptere si avioane, de ce nu va puneti, domnule, si niste dinti direct in gura? Ca apareti la televizor cu audienta direct de 4.5. Pai, e frumos asa, sa le zambiti stirb si indirect babelor care se roaga pentru Elodia? O sa ajungeti in 10 ani sa fiti nevoit sa umblati cu placa dentara direct in buzunar ziua si s-o folositi noaptea, indirect, ca, de, sunteti singurul jurnalist care stati cate 8 ore pe noapte in direct timp de 7 zile, adica, indirect, ajungeti la sute de ore pe luna (de la dvs citire) ...

P.S.3. Sa ma fereasca Dumnezeu sa ajung sa visez, vreodata, sa lucrez, macar indirect, la trustul Zero TV, peste cativa ani, alaturi de Mihai Tatulici, Mircea Badea, Tolontan, Robert Turcescu si penibilul ala de Luis Lazarus (era sa scriu Lazarov, ca asa imi tot vine sa ii zic). Ca am pus-o direct de-o ... mamaliga :))

P.S.4. Nu, P.S.1 sau 2 sau 3 sau 4 nu inseamna Primaria sectorului 1,2,3 sau 4, sa nu intelegeti indirect ca fac aluzie la vreo autoritate locala, pentru niscaiva publicitate directa pentru Zero TV ...

P.S.5. Badea Mircea a recunoscut la fel de direct, tot in direct, ca el nu este jurnalist. Ce coincidenta, fix la fel ziceam si io.

P.S. 6. Tolontan, un jurnalist adevarat. Nu k n-ar mai fi si altii, dar el are si un bun simt iesit din comun. Cinste lui!

Foarte, foarte tare

Fostul ministru al apărării, Teodor Atanasiu, le-a spus liberalilor din Alba că "va trebui să mergem înainte la guvernare. Dacă vin ceilalţi, o să aveţi toţi dosare penale". Mie-mi suna a adevar gol si golut ...
Mai scriu si pe Pandora

Despre mine

Fotografia mea
in primul rand, om. prin jungla umana. apoi, jurnalist. prin jungla presei.

Arhivă blog