22.6.07

Romania şi Bulgaria nu fac progrese în domeniul Justiţiei. Nici nu-i de mirare...

Lipsa rezultatelor in lupta impotriva coruptiei si crimei organizate din Romania si Bulgaria ingrijoreaza oficialii de la Bruxelles. Dupa sase luni de la aderare, cele doua tari nu au convins Uniunea Europeana ca au facut progrese in combaterea coruptiei generalizate si a crimei organizate, comenteaza agentia Reuters. Normal, cu asa ministru ...

Stănoiu, zburată rapid din CNI


Actualitate - Rodica Stanoiu, afara din CNI!Componenta Consiliului National de Integritate a inceput sa fie modificata la numai doua zile de la nominalizarile, facute de partidele politice, relateaza Hotnews.ro. Astfel Partidul Conservator a propus-o pe avocata Alice Elena Draghici, in locul Rodicai Stanoiu, care fusese nominalizata initial, sustin surse parlamentare citate de Hotnews.ro. Totodata, ministerul Justitiei a propus-o pe Zaharia Lefter Constantin. Cea mai mare batalie se anunta pe locurile societatii civile si ale magistratilor. La societatea civila au fost nominalizati Toni Neacsu si Codru Vrabie de la Transparency International, iar din partea asociatiilor de magistrati: Horatiu Dumbrava, de la SoJust si Viorica Costiniu, care a obtinut mai putine voturi decit Dumbrava.


Oricum Stanoiu si Costiniu n-au ce cauta in acest Consiliu.
Parerea mea! Si sunt foaaaarte curioasa sa vad care e finalul...
Foto: Romania Liberă

Hitler a declansat Holocaustul din cauza unei prostituate evreice, care l-a infectat cu sifilis


Adolf Hitler a declansat Holocaustul din cauza unei prostituate evreice, care l-a infectat cu sifilis, boala care i-ar fi afectat apoi “Führerului” trupul si mintea, potrivit unui studiu realizat în Marea Britanie.

Se pare ca Hitler, care a avut o relatie sexuala cu o prostituata evreica din Viena, în 1908, a pus sifilisul pe primele locuri în programul sau politic si i-a dedicat acestei boli 13 pagini în cartea sa „Mein Kampf“.


Sarcina de „a combate sifilisul - boala evreiasca - ar trebui sa apartina întregii natiuni germane“, a scris Hitler. „Sanatatea unei natiuni va fi recapatata doar prin eliminarea evreilor“, a mai scris acesta. „Hitler credea în mod bizar ca sifilisul este o boala ereditara generata si propagata de evrei, care se manifesta prin nebunie si retard mintal“ si de aici apare si încercarea dictatorului de a elimina persoanele care sufereau de retard mintal, este de parere psihiatrul. „Daca viata lui Hitler este analizata din perspectiva unui diagnostic cu sifilis“, se poate remarca un tipar de infectie progresiva care a atacat treptat corpul si mintea dictatorului, spune studiul. Boala ar fi putut sa-i alimenteze ura fata de evrei si sa-i ofere un motiv pentru a declansa Holocaustul, a spus acesta la conferinta anuala a Colegiului regal de psihiatrie de la Edinburgh. Studiul a indicat ca expertii au mai explorat anterior posibilitatea ca Hitler sa fi avut sifilis, dar nu au alaturat simptomelor bolii si pe cele neurologice, care au facut ca Holocaustul sa devina tinta comportamentului sau deviant. Tulburarile de comportament si mentale provocate de boala netratata l-au facut pe Hitler sa aiba o imensa ura pe evrei. Conform studiului, speculatiile potrivit carora Hitler ar fi suferit de sifilis au fost alimentate de informatiile din jurnalul medicului personal al acestuia, Theo Morrell. Hitler suferea de schimbari de dispozitie, accese paranoice, dureri stomacale, eruptii abdominale, accese de grandomanie, toate acestea fiind simptome tipice sifilisului, potrivit lui Morrell. În plus, dictatorului i se administrau saruri iodate, care se prescriu de obicei în stadiul al treilea al bolii. Totusi, în ciuda indiciilor medicale si politice, teoria nu a fost niciodata examinata în mod riguros de specialisti. (www.gardianul.ro)

VORBA ZILEI. De vineri.



Şiretenia
este
arta
de a-ţi ascunde
propriile defecte
în timp
ce
le descoperi
pe ale altora.





William Hazlitt
Mai scriu si pe Pandora

Despre mine

Fotografia mea
in primul rand, om. prin jungla umana. apoi, jurnalist. prin jungla presei.

Arhivă blog