21.5.07

Cînd am plecat...


mi-am lăsat marea cam tristă...

Shhhht...


Pe 20, dimineaţa, oamenii din Vamă erau obosiţi. Dormeau pe unde apucau, mai puţin pe la Stuf. Nu, nu de la vot erau obosiţi. Nu, nici de la dans. Sau da? ... (Foto: Alexa/ Europa şi FM)

Nici căţeilor nu le pasă de vot :)


Iar în Vamă nici urmă de urnă...

Cum se vede Vama de la picioarele unora.

Vama. La referendum.

Parerea mea:

Nu inteleg de ce a vrut fata aia, jurnalista cica, sa il filmeze pe Base cu un telefon, intr-un magazin. Ce, era intr-o baza militara si daca incerca sa-i puna nu stiu ce intrebare, putea sa primeasca vreun raspuns care sa faca inconjuru' lumii?
Nu inteleg, in acelasi timp, de ce toata lumea il dezaproba pt limbajul la adresa ei: era omu' in masina lui, doar cu nevasta-sa si hai sa nu ne mai ... pe noi, asa cum se duce si-si ia paine singur de la magazin, asa poata sa injure (tot ca un om din popor), in propria lui masina. Cati dintre noi n-am scos pe gura asemenea limbaj? Sa fim seriosi!
Inteleg sa ne revoltam cand presedintele (suspendat ori nu) face afirmatii porcoase in gura mare, in vazu' tuturor. Stiu ca Base nu prea respecta ziaristii de felu' lui, asta e, ii uraste... Da' sa facem atata galagie pentru faptul ca nu stiu care a cautat-o cu lumanarea... Oricum, pana la aceasta "mare" stire (care a "inconjurat" pamantu'), eu n-am auzit de jurnalista "cum o fi chemand-o" de la Antena, in viata mea... Iar intrebarile...de "mare" exceptie... :))
Nu inteleg, intr-adevar, de ce naiba i-a luat telefonu', cand putea s-o ignore pe ziarista. Aici chiar nu inteleg...


Mai scriu si pe Pandora

Despre mine

Fotografia mea
in primul rand, om. prin jungla umana. apoi, jurnalist. prin jungla presei.

Arhivă blog