12.10.07

Jurnalistii lu' Peshte cel prajit

Aseara, in timp ce toata televiziunile clocoteau in Ciorba facuta de DNA-TVR-Basescu+toate partidele politice, din cauza fostului cuplu de ministri autentici ai Agriculturii, OTV isi vedea, linistita, de crima de la Brasov. Astfel ca in EXCLUSIVITATE+SPECIAL, Dan Diaconescu in direct a difuzat o tentativa de interviu cu procurorul Marius Iacob, de la Parchetul General, care se ocupa de acest caz. Nu stiu cine a facut interviul, cred ca era preluat de la o televiziune din Brasov, dar era un nene-ziarist, care m-a facut sa rad cu lacrimi:

Reporter:"Domnule procuror, ati aflat daca petele de sange din casa familiei Cioaca erau de dinainte de moartea femeii sau au aparut dupa?"
Procuror:"Nu se poate stabili stiintific daca erau dinainte sau de dupa".
Reporter:"Dar hainele, pe care le-ati gasit recent in padure, erau de dinainte de crima sau au ajuns acolo dupa"?
Procuror:"Pai, stiti, nu se poate stabili nici asta stiintific"...
Reporter:"Dar cum e, domnule procuror, cu condamnarea lui Cioaca? Ati negociat-o sau nu?"
Procuror:"Pai, stiti, noi nu am identificat criminalul, nu stim daca exista crima, adica nici nu a fost trimis dosarul in instanta, deci nu am negociat nimic..."

Sfinte Sisoie, cata tona de prosti de ziaristi mai exista si in Romania asta. Eu, in locul lui Iacob, il aruncam pe ala in lacul in care era cautata (atunci) Elodia, ca pe acolo se "tinea" marele interviu dat in "exclusivitate" si in "special" de Dan Diaconescu... Pai cine dracu' ar mai da asa ceva pe un post de televiziune national?

A, uitasem ceva. Titlul emisiunii era ceva de genul:"Procurorul Marius Iacob face dezvaluiri socante" :))

Mai scriu si pe Pandora

Despre mine

Fotografia mea
in primul rand, om. prin jungla umana. apoi, jurnalist. prin jungla presei.

Arhivă blog