9.12.07

Veste trista ...

A murit decanul Baroului Bucuresti, Cristian Iordanescu, in urma unui atac cerebral. (Sper ca nu de la blestemele lui Pompiliu Bota). Ultima data, m-am intalnit cu el, anul trecut, la premiile Clubului Roman de Presa. Se intampla la putin timp dupa ce scrisesem despre el in Cotidianul. Desi ma asteptam sa fie foarte suparat, Iordanescu a fost amabil, probabil, in sinea lui, stia ca aveam dreptate.
Sa vezi de-acu' batalie pentru locul lui ...

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Bre, moldovene, da' chiar sa-mi rapesti momentul de maxima fericire duminicala ...

Aoliooo, ce "tristete" la mine-n casa. Cat am bantuit prin Ikea, unde era o aglomeratie de nedescris, apoi pe la Mobexpert si, in final, la KFC ... Q-ariu a demisionat. Fuck, fuck, fuck, am pierdut bucuria proaspetei clipe ... (Domnu' Vantu, puneti si dvs niste Monopoly prin magazinele astea, ca uite, d-le, ce se intampla...) Deci, moldoveanu' "meu" si-a luat coada-ntri chicioari si s-a q-rat exact cand se aflase ca Ro e cea mai corupta tara din UE ... "Cita" coincidentza! :))

Se vehiculeaza, in locul acestui "ilustru" fost ministru, 2 nume: Norica Nicolai (va-le-leu!) si Renate Weber (mda), care era si ea pe la Ikea. Nu am vazut nimic vesel pe chipul ei, probabil pt ca e prima pe lista la europarlamentare ...

"Gudbai", domnule Q, in sfarsit, ai facut si matale un lucru util pt societate ... Stii vorba aia din popor: mai bine ne bucuram mai tarziu decat niciodata ...

A, apropo de persoane publice, la Mobexpert era si ministrul Educatiei, Adomnitei, cu a lui iubita (sotie sau ce mai era ea), care incerca toate canapelele din magazin.
Iar la Ikea am dat de procurorul Iacob, cel care ancheteaza cazul Elodia. Credeam ca e mai mic de statura (l-am vazut doar la birou pana ieri).

Mai lipsea, de la KFC, Q-ariu ...
H
ă hă hă.

(foto: Ziua)
Mai scriu si pe Pandora

Despre mine

Fotografia mea
in primul rand, om. prin jungla umana. apoi, jurnalist. prin jungla presei.

Arhivă blog