10.12.07

Talent de talent cu talent

N-am nici un interes sa-i fac reclama si, in general, spun rar ceva de ft bine despre munca /pasiunile/talentul oamenilor, pt ca eu am un mare defect: sunt o perfectionista (nu dati cu parul, n-am zis perfecta :) nimic din ceea ce fac nu e bine (pt mine) niciodata. Si, evident, sunt la fel de "dura" si cu ceilalti din jurul meu.
Dar Damian Draghici are muzica in sange, e clar pt mine. Nu ca as fi avut dubii, dar una e cand ii asculti melodiile pe CD si alta cand e cand ii simti muzica pe viu. Iar premiul ala Grammy l-a meritat din plin.
Si, dupa un an, a cantat din nou la nai ... S-a intamplat aseara, in cadrul unui concert sustinut cu casa inchisa, in Bucuresti cu trupa lui de lautari. Deci, Damiane, canta si tu mai des in tara ta de bastina; da' ai grija, totusi, la PR, pt ca a parut facut, la repezeala, pe genunchi. Parerea mea!

Au mai cantat, ca invitati, si sarbii de la Amaro Del; dar despre ei am mai scris. Tot de bine.
Concluzia? Am intalnit si tigani talentati, nu doar tigani hoti!

Ups...

...prietena mea, Lore, a crezut ca am murit, dupa ce a vazut postat pe freeex (grupul de discutii al jurnalistilor) mai multe mesaje cu subiectul :"draga hurdubaia", trimis in prima faza de Badau...
:))

Oricum, k tot veni vorba despre moarte, care ma va cauta intr-o buna zi, mi-as dori 4 lucruri:
1. sa mor vara, k sa pot avea pe mormant numai floarea-soarelui;
2. sa nu mor in chinuri;
3. dak intru in moarte cerebrala, sa-mi pot dona organele;
4. sa nu mor fara sa am macar un urmas, kre sa fie al draq'. la fel k ma-sa :))

Mai scriu si pe Pandora

Despre mine

Fotografia mea
in primul rand, om. prin jungla umana. apoi, jurnalist. prin jungla presei.

Arhivă blog