28.8.07

De ziua mea ...

.. n-am băut decît 2 guri de bere si alte 2 de vin. Tot de ziua mea, am avut o migrenă otrăvitoare, dar m-am păstrat pe linia de plutire; nu am vrut s-o las să mă bată de nici o culoare. În concluzie, de aceeaşi zi a mea, am băut cu oamenii care mi-s dragi mie. Care m-au făcut să uit că îmbătrînesc, aşa că că, pentru prima dată, nu m-au năpădit lacrimile şi nici deprimările.

Mulţumesc Băle, mulţumesc Rox, mulţumesc Mushu, mulţumesc Luminiţă, mulţumesc Giurgiu şi Bujgoi, mulţumesc Popa, mulţumesc Geană, Beatrice, Geo, Ioane, Cosminu', Alice, Ancutză, Tachenshtain, Rox&Nic, mulţumesc Toni, mulţumesc Paul. Ordinea e aleatorie şi sper că n-am uitat pe nimeni. Şi mulţumesc şi celorlalţi care-s pe la Paris sau prin Grecia, (ce să zicem, unii se plimbă şi alţii "zice" că "munceşte"), care n-au putut ajunge la beute, la fel şi celor care n-au putut ajunge din alte motive - copii, job, job şi copii. Şi să nu-i uit pe cei care m-au sunat, care au fost surprinzător de mulţi şi culmea e că atunci cînd sunau, îmi aduceam io aminte cît de purcică am fost, pentru că, în unele cazuri, am uitat de ziua lor, dar mi-am amintit data în momentul în care m-au sunat ei pe mine.

Şi da, am făcut 31 de ani. Dar jur că nu-i simt. Sper să rămîn la fel de tîmpită, dusă şi nebună şi la 50 de ani şi să pot dansa pe mesele din Vamă pînă voi fi obosit deja ... (Deschid o paranteză. Anul ăsta n-am beut de ziua mea în Vamă, ci la Motoare, dar anii trecuţi, da. Iar poza de mai jos e de pe la 29 de ani, din Vamă, pe vremea cînd nu eram blondă şi eram şi mai tînără, deci, din vremea cînd se pare că mai aveam ceva în capul ăla şaten...)




Bitter mi-a spus că nu înţelege de ce mă apucă deprimarea de ziua mea, ar trebui să mă bucur că-s sănătoasă, am 2 mîini şi 2 picioare. Aşa că am realizat că are mare dreptate şi am ţinut minte asta toată ziua.



Ce am mai făcut io de ziua mea? Am colindat nişte magazine (evident) cu prietena mea Băle, am halit la KFC 8, repet 8 aripioare, am fost la biserică, să mă rog şi io pentru sănătatea mea şi am alergat seara pînă acasă, să fac şi io un duş ca omul şi să mă schimb, iar la Academie am stat juma de oră în trafic ... Videanule, te urăsc, deşi sunt convinsă că ştii deja asta.

Închei cu ce am primit de ziua mea - 3 trăistuţe, 3 cărţi - Ruşinea lui Rushdie, Middlesexu' şi Fantasmele erotice ale bărbaţilor (nu ştiu ce anume i-a inspirat pe prietenii mei să-mi ia asemenea cărţi, dar aflu io pînă la urmă), o pereche de cercei, muuuuuuuuulte mărgele şi brăţări, un inel, o curea, o ramă foto cu floarea-soarelui, un vas de Horezu şi o bluză. Şi muuulte flori.

Şi acum gata cu ziua mea, de azi, revin la treabă, că am cam chiulit în ultimele zile, sper să mă fi iertat şefu' deja ...
Mai scriu si pe Pandora

Despre mine

Fotografia mea
in primul rand, om. prin jungla umana. apoi, jurnalist. prin jungla presei.

Arhivă blog