26.6.07

"Suveranitatea poporului a devenit o vorbă goală"

„Promisiunea făcută romanilor de clasa politică, aceea de a fi cetăţeni ai unui stat de drept, a fost încălcată. Suveranitatea poporului a devenit o vorbă goală. Constituţia, care ar fi trebuit să garanteze buna rînduiala a ţării, este plină de contradicţii şi neclarităţi”.
Aşa începe apelul pentru o nouă Constituţie, semnat de Cătălin Avramescu, Andrei Cornea, Gabriel Liiceanu, Mircea Mihăeş, Horia-Roman Patapievici, Andrei Pleşu, Vladimir Tismăneanu şi Traian Ungureanu.

continuare pe Hotnews.ro

De azi mă fac a "dacului"...

În ultimul timp, am început să fug de unii oameni apropiaţi, care nu au principii asemănătoare cu ale mele. Pentru că, deşi sunt tolerantă pînă la Dumnezeu, am şi io limita mea şi ... cînd mi se pune pata, apoi mi se pune... Nu că aş fi eu vreo sfîntă, fără defecte, fără păsărele, fără toane, dar mă tot gîndesc că, dacă eu le suport pe ale unora (vorbesc de păsărele, de toane, de defecte), de ce să nu fie valabil şi invers ? Şi de ce unii oameni se supără chiar dacă doar ei sunt vinovaţi? P-asta n-o mai înţeleg şi m-am decis ca de azi înainte nici să nu-mi mai pese. Mai bine mai puţini şi buni, decît mulţi şi fără calitate. Crecă e şi foarte sănătos. Vorba unui ţînc, de vreo 5 ani, aflat în troleu şi certat de bunică-sa că se tot foieşte pe scaun:" Ia mai laţă-mă-n paţe, dagă! Ei, dăţia dacului..."

Michael Jackson se visează şi acum vedetă

Michael Jackson plănuieşte să realizeze un turneu în Europa, după ce şi-a dat seama ca oamenii din Las Vegas (unde a locuit pînă în luna decembrie) nu mai sunt la fel de interesaţi de muzica lui, informează earthtimes.org.

Da' de ce-o crede el c-or fi aşa de interesaţi europenii? Tocmai ce a mai venit o relicvă la noi, Vanilla Ice, de care nu mai auzisem de un secol. Cîte sute de dolari o fi primit oare de la organizatori?

Hitul "You're Beautiful", cea mai enervantă melodie

Balada "You're Beautiful", interpretată de James Blunt, a fost desemnată „cea mai enervantă melodie a tuturor timpurilor”, în urma unui clasament făcut de site-ul onepoll.com, informează Hotnews.

Top 10 - celor mai enervante melodii


1. You’re Beautiful - James Blunt
2. Axel F - Crazy Frog
3. Mmm Bop - The Hanson
4. Mr Blobby - Mr Blobby
5. Birdie Song - The Tweets
6. Shout - Lulu
7. Agadoo - Black Lace
8. Grace Kelly - Mika
9. My Heart Will Go On - Celine Dion
10. Macarena - Los Del Rio

VORBA SĂPTĂMÎNII. ĂSTEIA!



Nu
merită
să plîngi
pentru nimeni,
iar aceia
pentru
care
ar merita,

nu te vor face niciodată
să plîngi.



Gabriel Garcia Marquez
Mai scriu si pe Pandora

Despre mine

Fotografia mea
in primul rand, om. prin jungla umana. apoi, jurnalist. prin jungla presei.

Arhivă blog