17.10.07

Uite bona, nu e bona

Pentru ca nu sunt o telespectatoare fidela a postului de pseudo-televiziune Zero, nu reusesc sa tin pasul cu pseudo-noutatile legate de cazul Elodia. Duminica, Diaconescu anunta ca bona copilului familiei Cioaca disparuse. Astazi, anunta ca bona spune ca in sac sunt obiectele din casa Elodiei. Nu stiu despre ce sac e vorba: aseara am ajuns tarziu acasa si n-am mai avut chef de Zero TV. Dar pot fi si eu un pseudo-detectiv ca domnul ala, Lazarush, care-si spune Lazarus: ori bona nu a disparut decat in capul celor de la Zero TV ori bona a disparut si a reaparut. Tind sa cred, insa, prima varianta. Si da, ma mai uit la acest post. Dar niciodata cap-coada, pentru ca mi se pare ca ma relaxeaza la maxim toate stupizeniile spune de "detectivii" zero barat. La inceput ma enervau la culme, acum ma amuza FOARTE TARE!
Tocmai ce unu' (imi scapa numele) il intreaba (vorba vine, ca n-are cine sa-i raspunda) pe domnul "procuror general" Marius Iacob ceva! Habar n-are ca procurorul general e o doamna! Apoi omul se gandeste daca nu cumva este vreo legatura intre fostul sef al Politiei Fatuloiu si amaratul asta de Cioaca, pentru ca-s amandoi din Arges! Ha ha ha! Am gasit pe catavencu.ro o mo(n)stra de prostie crasa, mai veche ce-i drept, dar, totusi, atat de actuala:




Un inger pentru fiecare ...

Ana este pianista si compozitoare. E tinara, are o pozitie sociala de invidiat, proiecte muzicale diverse si multa energie. Locuieste intr-o casa mare, decorata minimalist, in alb si negru, intr-o zona rezidentiala.


Un necunoscut ii da de la distanta paradoxale dovezi de dragoste. Sint mesaje ironice, cadouri neasteptate, manipulari inteligente. Toate semnalele care vin din partea lui au ceva in comun : culoarea albastra si o nuanta moralizatoare.

Ritualul sau de seductie e mai degraba o defilare a puterii, dar si a inteligentei sale : caci e suficient ca Ana sa-si doreasca ceva si peste putin timp acel "ceva", va fi al ei.



INGERUL NECESAR. Un film de Gheorghe Preda. Din 19 octombrie.

www.ingerulnecesar.ro


Mai scriu si pe Pandora

Despre mine

Fotografia mea
in primul rand, om. prin jungla umana. apoi, jurnalist. prin jungla presei.

Arhivă blog