17.5.07

CSM iar pune mana pe putere

CSM tocmai a trimis un comunicat de presa, care zice ca e de acord cu propunerea Senatului de schimbare a Legii privind statutul magistratului, prin care "procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, prim-adjunctul şi adjunctul acestuia, procurorii şefi de secţii din cadrul acestui parchet, procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie precum şi procurorul şef al DIICOT şi adjuncţii acestora sunt numiţi de Preşedintele României, la propunerea Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, dintre procurorii care au o vechime minimă de 10 ani în funcţia de judecător sau procuror, pe o perioadă de trei ani, cu posibilitatea reinvestirii o singură dată". Evident, si revocarea ramane tot la mana lor... Pana acum, conform legii lu' Macovei, ministrul Justitiei facea asta.

Cu alte cuvinte, daca Parlamentu' voteaza asta, CSM preia, din nou, fraiele. Iar, cum se cam stie, unii procurori din Consiliu au niste "pete" in cariera... de-ti vine sa plangi! Si ghici cat de iubit e Morar de CSM? :)) Bine, nici cu Chiuariu nu mi-e rusine!

Vadim gandeste profund

Vadim despre Basescu, la miting: "Este nazdravan, iar in lb romana, nazdravan inseamna nezdravan". Vorba cuiva:"Halatu', unde-i halatu'?"

Da' pen' cine?

Base catre ziaristi, la miting: "Hai ca n-am venit pentru voi!"

Ceausescu traieste in Cuba si voteaza pe 19 mai? :))

Si face si gimnastica in fiecare dimineata :) Sa ne radem. Desi...
http://voteaza.blogspot.com/2007/05/exclusivitate-nicolae-ceausescu-este-in.html

:D


Nici io nu ma uit la reclame, schimb canalu' automat

"Aproximativ 78% dintre tinerii din Romania considera enervante reclamele din cadrul programelor TV, insa peste o treime s-au obisnuit sa comenteze cu prietenii spoturile pe care le vad", arata studiul Leo Youth, informeaza EVZ, citand Mediafax.

Judecatoare depistata la volan cu 1 la mie alcool in sange

EVZ:" Judecatoarea Elena Turcu, sefa Sectiei Penale a Tribunalului Dambovita, s-a ales cu dosar penal pentru ca a condus dupa ce a baut mai multe pahare, analizele aratand ca aceasta s-a urcat la volan cu 1 la mie alcool in sange".

Halal magistrat. Uite, unu' k asta iti da o sentinta "alcoolica", de nu o mai poti scoate vreodata la capat !

Asta-i si mai tare. Cu siguranta, toti soferii o sa fie de acord cu taxa :))

"Sondaj de opinie privind introducerea taxei de autostrada. Soferii vor avea ocazia sa precizeze daca sunt sau nu de acord cu introducerea taxei, si sa propuna nivelul potrivit al acesteia" (www.hotnews.ro)

Ce tare-i asta..."Motociclistii urla motoarele pt Base..."

Pe cand si un mars al shoimilor patriei? K nu stiu cum se chema aia mici, care merg la gradinitza...

"Cateva zeci de motociclisti vor porni, joi, intr-un mars de sustinere a presedintelui suspendat, Traian Basescu. Manifestatia va incepe in jurul orei 18:30 si are ca punct de plecare Academia de Teatru si Film din Capitala. De asemenea, in ultima zi a campaniei, presedintele se va afla la sediul PD din aleea Modrogan nr.1, la ora 17:00, pentru a oferi premiile concursului lansat pe site-ul de campanie www.basescu.ro".

De la Giurgiu citire

Eram curioasa dimineata, da' iata ca a venit si raspunsul lui Tudor. Astfel, TVR spune ca l-a chemat pe Base de miercuri, la emisiunea din seara asta. Cu alte cuvinte, CNA pare sa se fi "inflamat" degeaba...

Averile din presa romaneasca si divertismentul care este sau nu este...

Inainte de a pleca spre munca, vreau sa ma iau de averile din presa, "gasite" de Saptamana Financiara. Slabutz. Inteleg ca s-au trimis niste chestionare. Unii au raspuns, altii, ba. Pentru cei care n-au raspuns, s-a mers pe sursele revistei. Da' nu prea inteleg de ce a zis Firea ca n-a ales-o si pe Andreea Marin, de exemplu, pt ca ea face doar divertisment. Si atunci, Teo ce cauta acolo? Si de ce apar redactorii-sef adj doar de la unele ziare? :D

Palas, Iasi, Fenechiu, Chiuariu, Tulus. Ai zice ca-i traseu de Formula 3...

AHAHA... EVZ, ieri: "Chiuariu vrea sa-l schimbe pe adjunctul DNA din cauza proiectului Palas":
Sectia a II-a din DNA are pe rol un dosar despre proiectul Palas. Relu Fenechiu, presedintele PNL Iasi, sprijina proiectul Palas. Deci, Fenechiu are motive sa-si doreasca inlaturarea lui Doru Tulus de la DNA. Rezulta k ministrul Tudor Chiuariu, fostul avocat al lui Fenechiu, a cerut inlaturarea lui Tulus, zice newsiasi.ro. Pai ce draq' sa mai comentezi la asta?

URMA e "vie"

URMA are un nou album, zice Hotnews. Cineva ma anunta, acum vreo cateva luni, ca URMA s-a cam desfiintat de ceva vreme. Se pare ca era prost informat. Primul single extras de pe noul album al trupei URMA - "A Place For Me"- impreuna cu videoclipul semnat Casa Gontz sunt deja publice, cu ajutorul mijloacelor new media si va fi disponibil in retelele radio/tv partenere in cadrul acestui proiect, incepand de joi, 17 mai, potrivit unui comunicat transmis de URMA. Cel de-al treilea album al trupei, Trend Off , inregistrat in studioul Amps Factory din Freiburg (Germania) si produs de Catapulta Records, va fi lansat in viitorul apropiat. „Trend Off" contine 14 piese noi, iar participarea unor prieteni ai componentilor trupei din Al Jawalasi alti invitati speciali a facut posibila atingerea unui nou nivel de expresie si profesionalism. Albumul va fi insotit ulterior de un DVD, care va prezenta cele 14 piese intr-un material video semnat integral Casa Gontz.
Mai multe informatii puteti gasi pe www.urma.ro


PD zice cu foc ca TVR adie in directia PNL

"Partidul Democrat acuza Televiziunea Publica ca a incalcat grav principiului paritatii opiniilor in campania pentru referendum prin invitarea numai a lui Calin Popescu Tariceanu in emisiunea "Editie speciala" de miercuri seara si anunta ca va reclama TVR la CNA." (http://www.exprimare.org/homepage.php?subaction=showfull&id=1179392178&archive=&start_from=&ucat=6&)


So, e sau nu a PNL televiziunea publica? Ca, din cate stiu eu, Giurgiu mai e si acum in preaviz. Chiar mi-s curioasa, ce-o sa zica CNA si ce-o sa zica TVR? Ca nu m-am lamurit inca daca au mai fost chemati si altii, de fapt, care n-au avut chef sa dea nas in nas cu Scarbiceanu...


Mai scriu si pe Pandora

Despre mine

Fotografia mea
in primul rand, om. prin jungla umana. apoi, jurnalist. prin jungla presei.

Arhivă blog