16.5.07

Exista justitie?

Ma intreaba colega mea Sheila, de la Cotidianu', daca nu ma supara ce se intampla in tara asta. Mai ales in justitie. Normal ca ma supara, am fost chiar furioasa, da' imi dau seama ca oricat ne-am strofoca noi, astia, care am vrea sa putem face ceva, o facem degeaba. Eu incep sa ma simt din ce in ce mai neputincioasa, ce naiba mai pot face? Il dispretuiesc pe Chiuariu. Nu pentru ca am fost de partea lui Macovei (mie una mi s-a parut ca a incercat sa faca ceva pentru tara asta), ci pentru ca rage de atata arogantza. E penibil de arogant si ai impresia ca nu mai e nimeni ca el. Apoi, faza cu procurorii care dau sentinte... m-a lasat masca. Si nu pentru ca as fi crezut vreo clipa ca nu stie despre ce vorbeste, ci pentru ca am avut senzatia ca mesajul a fost fix pentru "multimea" din Romania, care nu stie sa faca diferenta dintre un procuror si un judecator, si care, la auzu' vorbelor lui de "duh", sa zica:"bravo, d-le, uite un om care stie ce vrea"! Am zis ca-s sictirita azi... si chiar mi-e sila sa-mi readuc in memorie figura lui Chiuariu exagerat de obraznica...

3 comentarii:

  1. Mai, nu este chiar atat de rau cu justitia. Ea saraca mai face si lucruri bune. Precum a umple de bani buzunarele care si asa dau pe afara. Ca sa aiba sens ceea ce am spus pana acum vreau si eu ce vrea si Oana Despa: vreau sa ma asculte SRI-ul :)...nu sunt de ici de colo 50.000 RON.

    RăspundețiȘtergere
  2. P.S. Prin buzunarele mele bate taifunul :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca m-ar asculta, s-ar plictisi repede, ca io nu iubesc conversatiile telefonice, asa ca n-as apuca sa aflu daca au facut-o... :))

    RăspundețiȘtergere

Mai scriu si pe Pandora

Despre mine

Fotografia mea
in primul rand, om. prin jungla umana. apoi, jurnalist. prin jungla presei.

Arhivă blog