8.2.09

"Deşi lumea toată e plină de ură, inimile încă mai sunt pline de iubire"


De ce toată lumea vorbeşte despre un om de calitate doar după ce moare? Poate pentru că nu ştim să apreciem valoarea lui atunci când este în viaţă ?

Nu am auzit în viaţa mea despre handbalistul Marian Cozma până astăzi, dar mi-a rupt sufletul când am auzit cum a murit la doar 26 de ani. Să fie el mai valoros acum, mai ales după ce s-a aflat că era supărat pe echipa naţională, pentru că nu era scos în faţă atât cât trebuia?

Stau şi mă întreb: a plecat din România pentru bani sau pentru că nu era apreciat cât trebuia AICI ??? Dacă e a doua variantă, atunci criminalii (morali) sunt cei care nu au ştiut să-i aprecieze valoarea ... Altfel, la ora asta, Marian Cozma se afla în România, şi viu şi nevătămat. Şi, vorba lui, "deşi lumea toată e plină de ură, inimile încă mai sunt pline de iubire".

DUMNEZEU SĂ AIBĂ GRIJĂ DE EL!

2 comentarii:

  1. lauren10/2/09

    si eu am auzit de el abia dupa ce-a murit..nici acum nu-mi vine sa cred..nu-mi mai pot stapani lacrimile de-atata nedreptate..Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

    RăspundețiȘtergere
  2. Zeul Furtunii11/2/09

    asa se intimpla hurdis. niciodata nu ii apreciem cu adevarat pe cei care merita decit dupa ce nu mai sunt printre noi. uneori pare ca suntem un popor canibal, care isi devoreaza valorile si promoveaza doar prostii

    RăspundețiȘtergere

Mai scriu si pe Pandora

Despre mine

Fotografia mea
in primul rand, om. prin jungla umana. apoi, jurnalist. prin jungla presei.

Arhivă blog