11.10.07

Cand va vizita Patriarhul Romaniei Parchetul General in interes personal

Patriarhul Romaniei este cercetat, in faza actelor premergatoare, de catre procurorii Parchetului General. Dosarul se afla, conform reprezentantilor Biroului de Presa, pe rolul Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica, condusa de procurorul Marius Iacob.
Aceleasi surse au declarat, pentru Reporterii Realitatii, ca, pe 7 mai, s-a inregistrat o sesizare formulata de Ciobotea Gheorghe împotriva lui Ciobotea Dan Ilie, „fata de care, la acest moment, se efectueaza verificari cu privire la temeinicia aspectelor semnalate”.
Plangerea are legatura cu partea de mostenire a fratelui Patriarhului Romaniei, Ghita Ciobotea, despre care acesta spune ca i-a fost „furata”, fara ca el se aiba habar. Pe actele de la primaria comunei Bara (de care apartine satul Dobresti, unde s-a nascut Patriarhul), privind mostenirea a peste 25 de hectare de pamant, lasata de mama celor 2 frati, se afla doar semnatura lui Dan Ilie Ciobotea si nu si a celorlalte rude, care au primit la randul lor, o parte din mostenire.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mai scriu si pe Pandora

Despre mine

Fotografia mea
in primul rand, om. prin jungla umana. apoi, jurnalist. prin jungla presei.

Arhivă blog