18.7.07

Mick Jagger, la concertul Rolling Stones: "Ce rochie frumoasă ai! Păcat că pantofii sunt ieftini"






Pentru că nu am timp fizic de a face o analiză a concertului de marţi seara şi nici experienţa necesară în acest domeniu, îi las pe alţii, care au avut timp si obligaţia de a-şi nota pas cu pas toate mişcările celor de la Rolling Stones. Jagger a rămas la fel de slab şi de urît, dar a cîntat şi dansat în stilul consacrat de zeci de ani. Pe lîngă toate astea, faza cu pantofii ieftini mi s-a părut de-li-cioa-să!!! Şi am văzut zeci de oameni de 50-60 de ani care au cîntat şi au dansat non-stop pe muzica cu care au crescut. Cu ţigara în gură şi cu urletele scoase din "buzunar" - pentru că dacă îi vedeai la rînd la supermarket, ai fi spus că-s nişte doamne şi domni "mutilaţi" de atîta educaţie rigidă, rămasă de pe timpul comuniştilor.
Aflu şi eu (pentru că ieri am fost plecată din Bucureşti) că organizatorii şi-au cerut scuze pentru nesimţirea de care au dat dovadă. Şi noi ce să facem cu ele acum?

Alte fotografii, aici.



HotNews - Concertul anului? Poate al secolului! Rolling Stones a aratat marti seara, la Bucuresti, de ce e o industrie a carei cifra de afaceri bate jumatate din companiile romanesti: show desavarsit, sunet cristal, si patru componenti asupra carora timpul actioneaza precum in cazul vinului.

Iar cand Mick Jagger si-a permis sa faca glume in limba romana cu superba cantareata care-i tinea isonul, cei 60.000 de spectatori au fost cuceriti. Definitiv si irevocabil.

continuare pe Hotnews


5 comentarii:

  1. Anonim20/7/07

    a fost minunat

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim20/7/07

    Mie mi s-a parut ca unele cantece nu au fost atat de nemapoimenite cintate. Poate pentru ca au imbatranit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim20/7/07

    Dar ce trebuia sa faca ca sa iti arate tie ca a cintat bine?

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim20/7/07

    da organzareaaaaaaaaaaaaaaa? unde+i halatu? ca stia de la cocacola si+au batut joc

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim20/7/07

    imi pare rau ca am fost la acest "concert". in afara de Satisfaction, totul a fost PLAY-BACK!!!!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!!!! daca nu mai sunt in stare, sa stea acasa!!!!!!! am fost si la Alice Cooper, care are 60 ani, si 2 ore a CANTAT

    RăspundețiȘtergere

Mai scriu si pe Pandora

Despre mine

Fotografia mea
in primul rand, om. prin jungla umana. apoi, jurnalist. prin jungla presei.

Arhivă blog