16.7.07

Brontozaurii din Parlament trimişi să-şi vadă de grădinărit. Şi bîrfele mondene ale zilei, cu iz de caniculă interzisă de SRI!

Hahaha! Guşă a venit cu o propunere de lege, pentru a scăpa de "Cimitirul elefanţilor" din Parlament, elefanţi care ar trebui să iasă la pensie la 65 de ani - bărbaţii şi la 60, femeile (ca toată lumea, de altfel, de ce ar face tocmai ei excepţii?). Iliescu, Păunescu, Loghin, Androneasca şi Theodorescu sunt printrte cei care au expirat deja. Păunescu a zis că dacă Guşă insistă atît, o să dispară, dar o să-i rămînă locul gol în Parlament. Haha! Răzvan Theodorescu e mai opărit. Spune că, în felul ăsta, va trebui desfiinţată şi Academia Română. Pun pariu că n-o să fie votată o asemenea lege, pentru că parlamentarii vor să devină statui, în timp ce sforăie cu nesimţire maximă, în scaunele Parlamentului.

Am mai auzit una. S-a calculat cît costă întreţinerea unui parlamentar - 8.000 de euro. Ha! Ăsta este furt pe faţă din buzunarul românului.

Iar bîrfele zilei sunt : Băsesca mititica se plimbă de zori cu Hrebenciuc jr. prin discotecile din Mamaia, deci presa a fost intoxicată şi a scris înainte de a verifica, iar Elena Udrea a citit pe plajă, după ce şi-a cumpărat o sacoşă de cărţi de la o tonetă. După ce Rolling Stones s-a cazat, basistul Ron Woods a plecat să vadă viaţa de noapte din Bucureşti şi a dansat pe muzică populară
. Kylie Minogue e pe cale să se împace cu Oliver Martinez, Hugh Grant a cerut-o în căsătorie pe Jemima, iar Heather Mills şi Paul McCartney şi-au petrecut vacanţa împreună.

Să revin cu picioarele pe pămînt. Al meu pămînt.
Administraţia Naţională de Meteorologie are interdicţie de la SRI să anunţe adevăratele prognoze pentru iulie şi august, informează Gardianul. Motivaţia instituirii secretului de stat este legată de canicula ucigătoare care va lovi România în următoarea perioadă. UPS! Nu aşa făcea şi Ceauşescu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mai scriu si pe Pandora

Despre mine

Fotografia mea
in primul rand, om. prin jungla umana. apoi, jurnalist. prin jungla presei.

Arhivă blog